Семена подсолнуха под гранстар Гастон и Матис (франция)

2023/03/02 09:54
Характеристика гібрида Гастон
Один з кращих представників соняшнику Французької селекції від Солар Сідс. Гібрид соняшнику Гастон - високоврожайний і стійкий до гербіцидів з групи сульфонілсечовини (Гранстар, Трізлак, Експрес, Грозний, Голд Стар).
У нас Ви можете купити насіння соняшнику високої якості і з високим рівнем врожайності перевіреним у всіх регіонах України.

Норма внесення гербіциду - до 30 г / га одноразово або 2 рази по 15 г / га.
Вноситься по вегетуючих рослинах. Особливість гібрида соняшнику Гастон, дасть Вам можливість ефективно боротися з однорічними і багаторічними дводольними бур'янами на посівах соняшнику такими як берізка, амброзія, лобода, осот, дурнічнік, Репях і інші.
Кращим періодом боротьби з бур'янами є період повного формування 2-8 пар справжніх листків у соняшнику.
Гібрид вирощений у Франції і випробовувався в Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській та Херсонській областях і показав врожайність на дослідних ділянках не нижче 2, 6 т / га.

Гастон це соняшник для південних, центральних і східних регіонів України, але, тим не менше він буде відмінно проростати і в інших регіонах України. Урожайність соняшнику Гастон завжди стабільно висока, і становить до 4, 3 т / га. Ядро соняшнику велике, до того ж, Гастон, це соняшник високоолеінового. Гастон - соняшник стійкий до А-Е рас вовчка, а також іншим бур'янам і поширених хвороб соняшнику.
Вихід олії з соняшнику - від 48 до 52%.
Соняшник Гастон відноситься до середьо-ранньої групи з періодом вегетації 108-112 днів. Рекомендований для посіву в степовій і лісостеповій зонах України.

Гібрид має найвищу енергію росту і стійкість до вилягання серед інших гібридів.
Можна виділити ряд переваг гібрида Гастон:
o контроль дводольних бур'янів;
o контроль падалиці торішнього соняшнику;
o економія коштів на міжрядної обробці;
o можливість вносити гербіцид в умовах посухи;
o ефективна боротьба з осотом на посівах в період після появи сходів соняшнику.;
o хороша врожайність і біологічні ознаки;
o відсутність обмежень щодо посіву подальшої культури сівозміни;
o стійкість до хвороб.

Посівний матеріал гібрида оброблений протруйників, мікродобривами та стимуляторами росту. Така обробка підсилює стійкість, захист насіння і паростків від різних хвороб, грибків і шкідників. Насіння запаковані по посівним одиницям 150 000 зерен в мішку.

Статистика

Просмотров 27