Ігрові комплекси і дитячі майданчики від виробника, дитячі городки

2013/04/09 08:04
Якщо Вам потрібні по-справжньому сучасні дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячі городки купити їх Ви зможете звернувшись до нас. Підприємство " Смайлик" виготовляє і встановлює устаткування для дитячих і спортивних майданчиків: гірки, гойдалки, каруселі, пісочниці, балансири, універсальні ігрові комплекси, спортивні снаряди, вуличні тренажери.

Пропонуємо безпечні і функціональні дитячі ігрові комплекси і дитячі майданчики від виробника найвищої якості. Для своїх конструкцій ми використовуємо тільки якісні матеріали: метал, спуск гірок з нержавіючої сталі, клеєно-соснового бруса, усі рухомі вузли несучих елементів на підшипниках.

Наші дитячі майданчики виділяються яскравою кольоровою гаммою і продуманістю інженерних рішень. Дитячі ігрові комплекси відповідають сучасним будівельним нормам і розроблені з урахуванням європейських стандартів якості. Проектуємо і виготовляєм дитяче ігрове устаткування і спортивно-ігрові майданчики вже більше 7 років.

Ми пропонуємо зручні і красиві ігрові комплекси і дитячі майданчики, дитячі городки, дитячі пісочниці, купити які Ви можете у нас за прийнятними цінами.
www.smilekid.com.ua
(095) 757-85-55, (063) 625-19-97

Статистика

Просмотров 12