Дитячі ліжечка

2014/04/14 10:37
Якісні дитячі ліжечка.
Наші ліжечка виготовлені з екологічно чистої сировини - натурального дерева вільхи, вони фізично і гігієнічно безпечні. З метою більшої безпеки дитини в обробці ліжечка ми обмежуємося тільки шліфуванням дерев'яних деталей, без подальшого покриття їх лаком. Це робиться для того, щоб хімічно шкідливі речовини, що містяться в лаках і фарбах, ні за яких обставин, не потрапили в дитячий організм. При забрудненні, ліжечко добре очищається за допомогою вологою серветкою. Виготовлені відповідно до вимог ГОСТ 19917-93, сертифіковані, вони легко збираються, стійкі, не перевертаються. Представлені в трьох базових моделях, в якій дно може встановлюватися в 3-х положеннях по висоті. За бажанням замовника може може бути укомплектована фігурною спинкою, пристосуванням для качання ліжка, роликами для катання.
Таким чином, купивши нашу ліжечко, Ви можете бути впевнені, що Ви придбали дійсно якісне і недорогі виріб, який допоможе Вам виростити малюка здоровим!
БАЗОВА МОДЕЛЬ № 1.
Найпростіша модель, в якій дно може встановлюватися в 3-х положеннях по висоті. За бажанням замовника може бути укомплектована фігурною спинкою, пристосуванням для качання ліжка, роликами для катання.
БАЗОВА МОДЕЛЬ № 2.
У даній моделі дно може встановлюватися в 3-х положеннях по висоті. Одна боковина ліжечка опускається вниз на 20 сантиметрів за допомогою механізму опускання. За бажанням завазчіка може бути укомплектована фігурною спинкою, пристосуванням для качання ліжка, роликами для катання.
БАЗОВА МОДЕЛЬ № 3.
У даній моделі дно також може встановлюватися в 3-х положеннях по висоті. Одна боковина ліжечка відкривається на петлях. Комплектується фігурною спинкою, пристосуванням для качання ліжка, роликами для катання. (Сама повна базова комплектація).
Виробництво: Україна
Матеріал: натуральне дерево - Вільха
Колір: натуральний - 100% нелаковані і нефарбовані!
Розмір ліжечка: стандартний, ширина - 1, 2 м., глибина - 0, 6 м.
Ціна дитячого ліжечка від 240 грн.
Доставка по Україні здійснюється «Новою поштою», «Інтайм» та «Автолюксом».
Оплата - передоплата на картку «Приватбанку». Оптовим покупцям - приємні ціни. Продаємо поштучно. Ціну уточнюйте, будь ласка, в телефонному режимі. тел. (057) 755-20-65; (050) 04-55-185; (093) 848-12-08.

Статистика

Просмотров 1