«Експрес-Каталог» – швидко, надійно, якісно!

2011/05/17 16:41
Шукаєте щось корисне для себе та сім’ї? Знайдіть потрібну річ в «Експрес-каталозі»!
Великий асортимент якісних товарів за доступними цінами!
Для Вас в рубриці «Краса та здоров’я» засоби на основі лікарських рослин (для схуднення, зміцнення імунітету, фітобальзами) та вироби з екологічно чистої сировини (зігріваючі вироби з мериносової вовни). Також широкий вибір ексклюзивних прикрас, які додадуть родзинки вашому образу.
В рубриці «У кожен дім» пропонуємо Вам екологічні, функціональні, практичні та зручні товари для дому та побуту (постільні комплекти, рушники, покривала, сумки тощо).
Знайти потрібний аромат парфумів – романтичний чи сміливий, класичний чи екстравагантний, а також придбати аксесуари для догляду за обличчям Ви зможете в рубриці «Парфуми».
А кожен читач в рубриці «Книжковий калейдоскоп» зможете знайти цікаві, корисні та приємні книги й насолодитись світом романтики та пригод.
І це ще не все! Замовивши товар у «Експрес-каталозі» хоча б один раз, Ви маєте шанс взяти участь у розіграшу цінних призів!
Замовити товари або каталог «Експрес-Каталог» можна листом, мейлом чи телефоном (каталог компанії також можна замовити через спеціальну форму на сайті компанії). А кваліфіковані консультанти допоможуть Вам, розкажуть про спецпропозиції та умови доставки.
«Експрес-каталог» – Ваш особистий помічник у світі товарів!

Адреса: 04086, м. Київ, а/с 61.
Тел.: (044) 581-47-62.
E-mail: [email protected]
Сайт: www.express-katalog.com.ua

Статистика

Просмотров 8